QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулися громадські слухання щодо капітального будівництва в місті

22 квітня під головуванням депутата міської ради, голови постійної комісії з питань комунальної власності, ЖКГ, містобудування, архітектури, будівництва та раціонального використання природних ресурсів Михайла Матвієнка пройшли громадські слухання. Участь в них взяли 85 олександрійців. Трансляція зібрання також здійснювалася в режимі онлайн через мережу інтернет на офіційному сайті Олександрійської міської ради. Проведення слухань було анонсовано заздалегідь: у газеті «Вільне слово», на сайті Олександрійської міської ради і її сторінці в мережі Фейсбук.
На порядку денному стояло два питання: розгляд детальних планів територій в районі Покровської площі та вулиці Міліцейській, де плануються капітальні будівництва православного храму та житлової забудови відповідно.
До вимог чинного законодавства, які передбачають врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, дані питання були винесені на громадські слухання.
Перед присутніми виступили Тетяна Ігнатьєва, головний архітектор міста, автор ескізного проекту з будівництва храму Покрови Божої матері, лауреат обласного конкурсу ім. архітектора Якова Паученко протоієрей Олександр Кривко та всі охочі висловити власну думку з приводу питань, що розглядалися.
За результатами громадських слухань детальні плани територій вищезазначених об’єктів будуть внесені на затвердження виконавчого комітету та міської ради.

Більше фото на сторінці Олександрійської міської ради в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.170970794897556/170970534897582/