QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відбулися громадські слухання з питання обговорення проєкту містобудівної документації

23 червня під головуванням секретаря міської ради Вікторії Косяк відбулися громадські слухання з питання обговорення проєкту містобудівної документації «Детальний план території в районі вулиць Садової та Григорія Усика».
Відпочатку перед присутніми виступили головний архітектор міста Тетяна Ігнатьєва та розробники прєктної документації, фахівці державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проєктування міст «ДНІПРОМІСТО» ім. Ю. Білоконя Клавдія Тваровська і Володимир Муха. Доповідачі поінформували про сам проєкт, етапи його розробки, врахування охорони навколишнього середовища та проведену екологічну оцінку.
Із матеріалами детального плану громадськість мала можливість ознайомитися на офіційному сайті міської ради та в приміщені державної установи на інформаційних стендах. Із початку проєктування та за період громадського обговорення зауважень і пропозицій від олександрійців не надходило.
Як того вимагає чинне законодавство слухання були публічними, трансляція зібрання здійснювалася в режимі онлайн через мережу інтернет на офіційному сайті Олександрійської міської ради. Проведення слухань було анонсовано заздалегідь: у газеті «Вільне слово», на сайті Олександрійської міської ради та її сторінці в мережі Фейсбук.