QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відділ з питань праці інформує про стан заборгованості із заробітної плати

Відділ з питань праці та соціально-трудових відносин управління економіки повідомляє, що станом на 1 травня 2021 року заборгованість із заробітної плати на підприємствах, установах, організаціях бюджетної сфери відсутня.
За оперативною інформацією керівників підприємств-боржників інших форм власності загальна сума заборгованості із заробітної плати складає 4955,1 тис. грн
На економічно-активних підприємствах борг – 1694,0 тис.грн (34,2%) від загальної суми боргу, підприємствах-банкрутах – 2947,0 тис. грн (59,5%), економічно-неактивних – 314,1 тис. грн(6,3%).
Відбулося збільшення суми заборгованості із заробітної плати в порівнянні з попереднім місяцем на ТОВ «Завод Автоштамп» (+38,1 тис.грн) і становить 1694,0 тис.грн.
Заборгованість на 4 підприємствах–банкрутах та на одному економічно-неактивному підприємстві: КП «Теплоелектроцентраль» (533,4 тис.грн), ДП «УБТС» (450,1 тис.грн), АТ «НВО «Етал» (1940,3 тис.грн), ДВАТ Олександрійська Автобаза ДП ДХК «Олександріявугілля» (23,2 тис.грн), ДП Трест «Олександріярозрізобуд» (314,1 тис.грн) – залишається без змін.
У територіальній громаді постійно працює комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати. Проводяться наради комісії з питань стану погашення заборгованості, сплати страхових та єдиного соціального внесків, відшкодування витрат на виплату, доставку пільгових пенсій, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці, запрошено 49 керівників та прийняті відповідні рішення.