QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відкриття благодійної виставки картин «Новорічні фантазії»

Із моменту повномасштабного військового вторгнення на територію нашої країни, Центральна бібліотека Олександрійської міської ЦБС стала простором для благодійництва. На її базі вже не одноразово було організовано благодійні виставки-продажі. Не виключенням стала й виставка «Новорічні фантазії», з нагоди наближення новорічно-різдвяних свят, відкриття якої відбулося 19 грудня.

Метою заходу є не лише знайомство олександрійців та гостей міста з мистецькими творами наших краян, а й підтримка захисників, адже всі зібрані кошти від продажу представлених творів мистецтва будуть передані на потребу Збройним Силам України.

На виставці представлені роботи на новорічно-зимову тематику відомих олександрійських художників, серед яких: Еліна Кокошнікова, Наталія Ткаченко, Наталія Додатко, Лариса Добровольська, Валентина Безкоровайна. Вперше представила свої акварельні роботи  Юлія Гусак, яка приїхала в наше місто з міста Лиман.

Окрім того, свої митецькі роботи експонують П. Крутицька та Л. Антоненко, які знані далеко за межами Олександрійщини своїми неймовірними картинами вишитими стрічками та українськими рушниками.

Неймовірно гарні роботи надали учні Олександрійської дитячої художньої школи та студенти фахового коледжу культури.

Під час відкриття виставки була зібрано 2 500 грн. та передано кошти в  Координаційний центр волонтерів.

Всі охочі можуть відвідати виставку «Новорічні фантазії», де можна ознайомитися з експонованими творами мистецтва та, за бажанням, придбати вподобані шедеври, долучившись цим до доброї справи, яка наближає нашу Перемогу.

Виставка триватиме до 20 січня 2023 року. Адреса бібліотеки: вулиця Григорія Усика, 41.