QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в бібліотеках міста

Цьогоріч бібліотекарі Олександрійської централізованої бібліотечної системи приєдналися до Всеукраїнської кампанії вшанування Героїв Небесної сотні, яка проходить під гаслом: «Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни».

Бібліотечні фахівці вирушили до навчальних закладів громади, щоб залучити учнів до вшанування пам’яті про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. 

Працівники бібліотеки для юнацтва підготували для учнів Гуманітарного ліцею урок історичного дослідження «Розстріл Небесної Сотні: факти і версії», під час якого йшлося про фактично першу битву за наші українські цінності, за європейське майбутнє та свободу.

«Рости, живи і пам’ятай!» –  під таким девізом  бібліотекарями філії №3 та №7 було проведено годину патріотичного гарту «Революція гідних людей» в гімназії № 6.

А бібліотекарі центральної міської бібліотеки запросили студентів Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв на патріотичну годину «Доки серця палають, герої не вмирають».

А працівники бібліотеки-філії № 10 на сторінці свого закладу  у Facebook https://www.facebook.com/groups/183015048788040 та  на каналі Олександрійська міська ЦБС в YouTube  https://www.youtube.com/watch?v=e79benqwPDQ підготували відеозгадку-вшанування «Вони тримають небо».