QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Вікторія Косяк провела онлайн-зустріч із фахівцями щодо розвитку інститутів громадянського суспільства

Олександрійська влада продовжує налагоджувати зв’язки і співпрацю з різними організаціями, донорами задля розвитку громади та впровадження проєктів.

10 квітня секретар міської ради Вікторія Косяк провела онлайн-зустріч із співзасновником ГО «Агенція антикризової підтримки» Артемом Вівдичем та виконавчим директором асоціації ОТГ Хмельницької області Сергієм Яцковським щодо розвитку інститутів громадянського суспільства, роботи консультативно-дорадчих органів та впровадження партисипативного бюджету.

Фахівці поділилися досвідом інших громад у стратегічному плануванні розвитку та залученні міжнародних донорів до співфінансування громадських ініціатив у межах громадського бюджету.

У свою чергу, Вікторія Косяк поінформувала, що в Олександрійській громаді сьогодні впроваджуються різні соціальні та молодіжні проєкти, в яких беруть активну участь жителі громади та вимушені переселенці, які стали частиною олександрійської спільноти. Тож партисипативний бюджет може дати можливість реалізовувати корисні проєкти, розроблені жителями громади.

За результатами діалогу учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю у цьому напрямку.