QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет розглянув нагальні питання

15 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули ряд питань, що стосуються подальшої долі і виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, прийнято рішення про влаштування трьох малолітніх дітей, які залишилися без батьківської опіки, до благодійного центру «Джерело життя».
Виконавчий комітет погодив відшкодування за рахунок місцевого бюджету частини кредитних коштів у розмірі 150 тисяч гривень, залучених ОСББ «ЖБК-6 «Південний» на реконструкцію внутрішньобудинкових мереж електропостачання в будинку по вул. Садовій №62.
З метою ефективного управління комунальним майном та зв’язку з тим, що КП «Зеленгосп» фактично припинило свою фінансово-господарську діяльність, присутні запропонували міській раді припинити роботу підприємства шляхом ліквідації. Працівники «Зеленгоспу» залишилися на робочих місцях, переведені до КП «Чисте місто» і надалі виконуватимуть свої функції з утримання зон відпочинку та озеленення території Олександрійської громади.
З метою забезпечення фінансування заходів із територіальної оборони виконком запропонував депутатам внести зміни до програми економічного і соціального розвитку Олександрійської громади та скоригувати місцевий бюджет на 2022 рік.
Також під час засідання виконавчий комітет затвердив заходи з відзначення Шевченківських днів та погодив проведення другого жіночого автопробігу «На підборах за кермом». Детальніше про дати і час проведення заходів буде повідомлено окремо.