QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет розглянув поточні питання життєдіяльності міста

24 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Присутні затвердили результати обстеження маршруту і перерахунок кількості пасажирів, які перевозяться безкоштовно на автобусному маршруті №9 з метою нарахування компенсації перевізнику. За результатами обстежень у червні на день здійснювалось перевезення 452-х пільговиків.
З метою приведення документації у відповідність до чинного законодавства затверджено у новій редакції статути ПК «Світлопільський» та міського професійного духового оркестру «Ліра».
Міській раді запропоновано передати житловий будинок по пр. Будівельників,32а в управління ОСББ «Престиж 32а» та будинок на пл. Покровській 7б в управління ОСББ «Зоряне 89».
На виконання законодавства та постанов НКРЕКП виконавчий комітет надав дозвіл КП «Теплокомуненерго» на укладення договору на постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» до 30 червня 2024 року.
Міській раді запропоновано затвердити детальний план території в районі вулиць Садової та Григорія Усика.
Також на засіданні виконкому прийнято рішення про нагородження з нагоди 110-ї річниці заснування Олександрійського педагогічного фахового коледжу ім.В.О.Сухомлинського.
Крім того, присутні розглянули і ухвалили ряд земельних питань.