QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконавчий комітет розглянув ряд поточних питань

10 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

На початку присутні розглянули питання, що стосуються подальшого виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Зокрема, чотирьом малолітнім дітям надали статус дітей, позбавлених батьківського піклування та призначили над ними опікунів.

Двох дітей влаштовано на проживання до благодійного центру «Джерело життя», двох дітей-сиріт – до дитячого будинку сімейного типу «Оберіг» та одну дитину до дитячого будинку сімейного типу «Каравела».

З метою відзначення визначних подій історії, суспільно-політичного, громадського та культурного життя міста, ювілеїв його видатних особистостей, виконавчий комітет затвердив Календар знаменних і пам’ятних дат на 2023 рік.

Виконком своїм рішенням затвердив Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у новій редакції, а також склад комісії.

Міській раді запропоновано передати гуртожиток по вул. Садовій, 56А з управління ЖКГ в управління ОСББ «Південний 56-А».

Згідно з вимогами законодавства, виконавчий комітет встановив на новий опалювальний сезон тарифи на тепло, яке надає БФ ПП «Каярд-Україна» «Каярд-Богданівка» від альтернативних джерел опалення. Для населення ціна на теплопостачання встановлена у розмірі 2354,93 грн за 1 Гкал (з ПДВ), для бюджетних установ – 3977,08 грн за 1 Гкал (з ПДВ). Відповідне рішення є технічним, адже на час дії воєнного стану та протягом шести місяців після його скасування, ціна на теплопостачання для всіх категорій споживачів залишиться на рівні тарифів, які використовувались підприємством станом на 24 лютого 2022 року.

Також на засіданні виконавчого комітету було розглянуто ряд земельних та архітектурних питань.