QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком розглянув ряд поточних питань

9 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні прийняли рішення про встановлення опіки над двома малолітніми дітьми.
З метою посилення фінансової самостійності відділу молоді та спорту міської ради, виконком запропонував депутатам затвердити у новій редакції положення про відділ та його структуру, а також з нового року надати відділу статус головного розпорядника бюджетних коштів.
На засіданні погоджено розмір щомісячної плати за навчання в Олександрійській дитячій музичній школі та дитячій музичній школі «Перлина» селища Олександрійського. Від плати за навчання звільняються діти пільгових категорій: з малозабезпечених сімей; багатодітних сімей; діти-інваліди; сироти; діти, позбавлені батьківського піклування. Також безкоштовно навчатимуться особливо обдаровані діти, які протягом минулого навчального року здобули щонайменше три призових місця на дитячих та юнацьких конкурсах.
Виконавчий комітет надав дозвіл на проведення культурних заходів:  23 вересня – казки «Котигорошко» та комедії «Мартин Боруля» у ПК «Світлопільський»; 12 жовтня – вистави Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім.М.В.Гоголя «Украдене щастя», що пройде в ПК «Олександрійський театр»; 16 жовтня – вистави Сучасного театру за участю народної артистки України Руслани Писанки «Любов і голуби» у ПК «Світлопільський».
Також на засіданні було прийнято рішення з ряду архітектурних та земельних питань.