QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Виконком розглянув ряд поточних питань

6 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Розгляд питань порядку денного присутні розпочали з рішень, що стосуються подальшої долі дітей, які потрапили у складні життєві обставини. Зокрема, двом дітям надано статус дітей, позбавлених батьківського піклування, та призначено піклувальника над неповнолітньою дитиною.
Враховуючи протоколи установчих зборів по формуванню громадської ради і першого засідання громадської ради, виконавчий комітет ухвалив рішення про створення громадської ради та затвердив її персональний склад.
Розглянувши клопотання командування в/ч 2269, присутні затвердили контрольний список військовослужбовців, які перебувають на квартирному обліку за місцем роботи.
З метою забезпечення безперебійної та безпечної роботи ліфтів у багатоквартирних будинках та гуртожитках, відновлення непрацюючих ліфтів та поетапного оновлення ліфтового парку м.Олександрії, міській раді запропоновано прийняти програму експертного обстеження, модернізації, капітального ремонту та заміни ліфтів на 2021-2025 роки. У рамках програми передбачається обстеження, капітальний і поточний ремонт, модернізація ліфтів, а також заміна тих підйомників, які не підлягають відновленню.
Також присутні запропонували депутатам внести зміни до програми «Призовник» на 2021 рік для забезпечення можливості закупівлі зразків навчальної зброї для освітніх закладів.
Крім того, на засіданні було розглянуто ряд земельних, архітектурних та інших технічних питань.