QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Вирішується питання перевезення пільговиків олександрійської громади

У зв’язку з адміністративно-територіальною реформою з 1 січня 2021 року до складу Олександрії ввійшли громади Головківського та Ізмайлівського старостинських округів.
4 січня заступники міського голови Ірина Чемерис та Юрій Шклярук за участю голови Приютівської селищної ради Андрія Коломійцева, керівників управлінь та старост новоприєднаних територій провели робочу нараду із перевізниками, які обслуговують приміські маршрути у межах Олександрійської територіальної громади.
«Начальникам управлінь міської ради детально вивчити питання щодо ціноутворення, розробити положення про порядок компенсацій за пільгові перевезення на приміських автобусних маршрутах, а також можливості включення даних маршрутів до мережі автобусних маршрутів загального користування Олександрійської територіального громади» – зазначила Ірина Чемерис.
Ці питання мають бути вирішеними одними із перших у новому році, адже завдання міської влади зберегти перевезення на належному рівні, забезпечити мешканців громади якісними транспортними послугами та сплатити перевізникам відповідну компенсацію за пільговиків. Про шляхи вирішення вказаних проблем начальники управлінь мають доповісти на наступній нараді, яку призначено на 6 січня.