QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Як вимушеним переселенцям отримати талон на переоформлення виплат: покрокова інструкція

З 1 березня після змін у постанові Кабміну виплати переселенцям нараховують за новими критеріями. Уряд змінив загальний принцип виплати допомоги ВПО – відтепер для розрахунку беруть сукупний дохід всіх членів родини переселенців.

За умовами постанови є категорії ВПО, яким автоматично продовжили нараховання виплат. Усім іншим треба самостійно звернутися до міського ЦНАПу за переоформленням.

Для того, щоб отримати талон необхідно:

– особисто звернутися до ЦНАПу: м. Олександрія, проспект Соборний, 59, кім. 101. Талон можна отримати щоранку ранку о 8:00;

– по електронній черзі на сайті ЦНАП: https://cnap.olexrada.gov.ua. Порядок реєстрації за посиланням https://cherga.diia.gov.ua/app/thematic_area_office/11. Далі обрати тематичний розділ – «Соціальний захист»; підрозділ – «Внутрішньо переміщені особи»; послуга – «Надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам».

Подати заяву з переоформлення виплат можна впродовж березня. Відповідно виплати включатимуть і цей місяць. Якщо заявку зробити з квітня, то виплати розпочнуться з місяця звернення.

Виплата продовжується на 6 місяців.

⏰Графік роботи: вівторок – четвер з 8:00 до 17:00, п’яниця з 8:00 до 15:30, вихідні – субота та неділя.

⚠️Під час повітряної тривоги прийом громадян не здійснюється.

☎️Телефон для довідок: 0-800-40-44-45.