QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які новорічно-різдвяні заходи чекають на олександрійців та гостей міста

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 17 грудня, присутні прийняли рішення створити організаційний комітет з підготовки і проведення новорічно-різдвяних свят та затвердили план заходів щодо їхнього відзначення.
З огляду на епідеміологічну ситуацію в країні і задля уникнення великого скупчення людей, більшість святкувань відбудуться дистанційно або з максимально дозволеною кількістю людей, а саме: не більше 20 чоловік з дотриманням соціальної дистанції.
У закладах освіти пройдуть виставки, онлайн-конкурси та новорічні розваги в класних колективах, бібліотекарі порадують олександрійців майстер-класами, віртуальними ляльковими виставами та цікавими фотозонами. Служба у справах дітей відвідає Благодійний фонд «Центр соціальної допомоги та реабілітації «Джерело життя» та прийомні сім’ї, де вручать малечі солодкі подарунки. Олександрійський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітає родини маленьких олександрійців з інвалідністю, які перебувають на обліку в ГО «Віра», із сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах та дітей з сімей загиблих учасників АТО/ООС і також порадує дітлахів солодощами. ПК «Світлопільський» у соціальній мережі покаже казку-мюзикл «Повір у казку», а Музейний центр імені Худякової протягом грудня організує етнографічний дайджест, виставки дитячих малюнків та віртуальні подорожі. Плануються й інші святкування.
Більш детально із планом заходів щодо відзначення новорічних та різдвяних свят можна ознайомитися тут.