QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які питання розглядалися на зборах квартального комітету №21

13 березня відбулися загальні збори квартального комітету №21 у Південно-Західному мікрорайоні.

На запрошення голови кварткому на зібрання прийшли секретар міської ради Вікторія Косяк, представники міської ради, управління житлово-комунального господарства, працівники муніципальної безпеки та Національної поліції, крім депутатів міської ради по даному округу.

У ході спілкування підіймалися питання щодо утримання і підсипки доріг, виконання робіт із благоустрою на території кварталу, вивезення твердих побутових відходів тощо.

Одним із болючих питань для жителів є засмічення ділянки між багатоповерховим гуртожитком по вул. 6-го Грудня №148 та приватним сектором. Вікторія Косяк дала доручення працівникам муніципальної безпеки провести рейди на цій території, аби виявити порушників і зупинити несанкціонований вивіз відходів та створення смітників. 

У свою чергу, заступник начальника управління ЖКГ Віталій Бондаренко зазначив, що комунальники періодично прибирають цю територію, але самі жителі теж мають дбати про чистоту і не смітити. Тож  у разі проведення людьми толоки, буде надано транспорт для вивезення сміття.

Також на зборах жителі піднімали питання щодо необхідності проведення рейдів працівниками Нацполіції, аби запобігти  перебуванню у зоні відпочинку Топольки наркозалежних осіб, які розпалюють багаття, що неодноразово спричиняло виникнення пожеж.