QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які питання розглянув виконавчий комітет

24 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

На початку присутні розглянули питання, що стосуються виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, двом дітям надано статус дітей, позбавлених батьківського піклування. Ще двох малолітніх дітей влаштовано до сім’ї патронатного вихователя Бізіної.

Виконком затвердив міськрайонному центру зайнятості перелік видів робіт для організації громадських робіт у 2023 році.

З метою організації та проведення медичного огляду юнаків, які перебувають на військовому обліку призовників, рішенням виконавчого комітету утворено призовну комісію м. Олександрії та затверджено її склад.

Присутні поставили на квартирний облік 5 громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Серед них учасник бойових дій, мати-одиначка, дитина-сирота, дитина, позбавлена батьківського піклування.

Виконком затвердив середньозважену норму споживання теплової енергії на централізоване опалення будинків без будинкових приладів обліку у розмірі 0,139 Гкал/м кв. за опалювальний період.

На засіданні члени виконавчого комітету ухвалили рішення про нагородження до Дня місцевого самоврядування, Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, Міжнародного дня волонтера та Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Також присутні розглянули і прийняли рішення з ряду земельних та архітектурних питань.