QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які рішення були прийняті на засіданні виконавчого комітету

15 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
На початку присутні розглянули ряд питань, що стосуються захисту прав дітей. Зокрема, ухвалено рішення про встановлення опіки та призначення опікуна над дитиною; влаштування неповнолітньої дитини, яка залишилася без батьківської опіки, до благодійного центру «Джерело життя»; визначення місця проживання дітей тощо.
З метою приведення до вимог законодавства і забезпечення потреб учнів у початковій та базовій загальній середній освіті виконавчий комітет змінив тип та найменування навчальних закладів: Ліцею імені Т.Г.Шевченка на Гімназію імені Т.Г. Шевченка та Ліцею №15 на Гімназію №15.
Наступні рішення стосувалися передачі гуманітарної допомоги від міжнародних партнерів. Ухвалено перелік отриманого вантажу і його цільове спрямування.
Рішенням виконавчого комітету створено комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.
Також під час засідання було розглянуто і ухвалено рішення з ряду земельних питань: відведення ділянок громадянам у межах безоплатної приватизації; оренди землі; проведення земельних торгів тощо.