QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Які вакцини наявні сьогодні в Олександрії? Результати вакцинації за тиждень

За результатами минулого тижня в Центрі масової вакцинації щеплення від коронавірусної інфекції зробили 2 128 громадян, із них 734 особи вакцинувалися вперше.
Загалом, бажання імунізуватися однією або двома дозами Pfizer виявило 1 456 чоловік, CoronaVac – 173 людини, перше щеплення AstraZeneca зробило 56 осіб та 435 громадян щепилися вдруге вакциною Moderna, яка наразі доступна лише для ревакцинації.
Станом на сьогодні доступними залишаються вакцини:
Pfizer – 606 доз;
CoronaVac – 2 596 доз;
AstraZeneca – 3094 доз.
Окрім того, варто зауважити, що Міністерство охорони здоров’я України продовжує партнерство з приватним бізнесом з метою заохочення громадян до вакцинації проти COVID-19.
Одним з таких партнерів став медіасервіс MEGOGO, який долучився до ініціативи за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Тим українцям, які щепилися принаймні однією дозою антиковідної вакцини, медіасервіс дарує 7 днів передплати «Кіно+» з широким вибором фільмів, серіалів, мультфільмів, фільмових каналів, аудіокниг та подкастів.
Якщо ви бажаєте скористатися цим подарунком, то шукайте на плакатах у центрах та пунктах вакцинації промокод від MEGOGO.
Зареєструйтеся або увійдіть у свій профіль на медіасервісі MEGOGO (через сайт megogo.net або в додатку на Smart TV).
Введіть промокод у відповідне поле.
Для активації промокоду не потрібно вводити платіжні дані. Після закінчення безоплатного періоду ваша передплата автоматично скасовується. Промокод можна активувати до кінця 2021 року.
Нагадаємо, Центр масової вакцинації працює на базі ПК «Світлопільський» щодня з 9:00 до 15:00 години.
Номер телефону для попереднього запису – (068) 524 27 49.