QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Якщо є ідеї, можна виграти грант

В Україні продовжує діяти Грантова програма «Культура плюс». Її мета – посилити злиття культури з громадськістю, розширити розуміння ролі культури в житті суспільства, розвивати міжгалузеву співпрацю та демонструвати зростання креативного потенціалу нації. У 2021 році вона реалізується у партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України, Громадською спілкою «Освіторія» і Громадською організацією «Центр вуличних культур». Її загальний бюджет становить 30 млн грн.
У рамках Програми підтримуються такі сектори культури та креативних індустрій, як аудіовізуальне та сценічне мистецтво, дизайн і мода, культурна спадщина, літературна та видавнича справи, культурні і креативні індустрії тощо.
Напрями програми, за якими приймаються заявки, поділені на три сфери, або ЛОТи програми:
– вуличні культури;
– культура і ветерани;
– культура і освіта.
Перед тим як надіслати грантову заявку на програму «Культура плюс», учасники проходять конкурс ідей та беруть участь в освітніх програмах, які реалізує Український культурний фонд спільно з партнерами.
Заявки від учасників приймаються до 15 січня. Одна організація може подати лише одну заявку на конкурс ідей.
Більш детально можна ознайомитися із Програмою та правилами участі на сайті Українського культурного фонду за посиланням:
https://ucf.in.ua/m_programs/5f8047c799325679ed004cc2