QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Яким чином подається податкова декларація про майновий стан і доходи  

Олександрійська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що платник податків самостійно обирає спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація):

  • особисто або уповноваженою особою;
  • поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання;
  • засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги».

В електронній формі податкову декларацію можна подати на сайті Державної податкової служби України в особистому електронному кабінеті платника податків.

Для зручності платників податків ДПС в особистому електронному кабінеті розмістили електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи», що надає можливість часткового автоматичного предзаповнення декларації на підставі даних Державного реєстру фізичних осібплатників податку та відомостей про обʼєкти нерухомого чи рухомого майна.

Електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати податкову декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, зокрема. для використання права на податкову знижку.