QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Юрій Гугленко провів прийом громадян з особистих питань

27 липня перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів прийом громадян з особистих питань, на який цього разу прийшло понад 20 олександрійців. Оскільки перший заступник координує роботу житлово-комунальної сфери, більшість звернень громадян стосувалися саме цієї галузі.
Зокрема, містян цікавили питання розчищення канав для стоку води, благоустрою територій, видалення аварійних дерев, ремонту доріг, обслуговування мережі водовідведення тощо.
Юрій Гугленко поспілкувався з кожним, хто прийшов на прийом, ознайомився з окресленими проблемами і дав доручення начальнику управління ЖКГ поставити дані питання на контроль і винайти можливість успішно їх вирішення.
Окремо розглядалися звернення щодо відключення квартир від централізованої тепломережі, адже наразі лише за рішенням спеціальної комісії громадяни можуть отримати дозвіл на встановлення індивідуального опалення. Перші висновки комісії будуть розглянуті вже на найближчому засіданні виконавчого комітету, після чого олександрійці зможуть отримати офіційну відповідь на свої звернення, а, отже, і рішення виконкому.
Також нагадаємо, ознайомитися з графіком прийому громадян та прямого телефонного зв’язку можна на сайті Олександрійської міської ради в категорії «Громадянам – Звернення громадян – Інформація для громадян».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.228130079181627/228129982514970/