QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Юрій Гугленко провів прийом громадян з особистих питань

16 вересня перший заступник міського голови Юрій Гугленко провів черговий прийом громадян з особистих питань.
Більшість звернень олександрійців стосувалися утримання житлового фонду, тож на прийом були запрошені начальник управління житлово-комунального господарства Михайло Сулятицький та начальник управління приватизації, оренди майна і землі Олег Репенько.
Жителі зверталися з питань повірки теплових лічильників будинків, поліпшення житлових умов, забезпечення освітлення зупинки, надання дозволів на відключення від централізованого опалення, демонтажу тимчасових споруд біля багатоповерхівки тощо.
Зокрема, для врегулювання оплати за повірку загальнобудинкових теплових лічильників, які знаходяться у власності багатоквартирних будинків, начальнику управління ЖКГ дано завдання згідно із законодавством розробити механізм включення відповідної послуги до тарифу квартплати.
Юрій Гугленко поспілкувався з громадянами, ознайомився з окресленими проблемами, дав відповідні доручення та поставити дані питання на контроль.
Нагадаємо, з графіком прийому громадян та прямого телефонного зв’язку керівництва міста можна ознайомитися на сайті Олександрійської міської ради в категорії «Громадянам – Звернення громадян – Інформація для громадян».