QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Юрій Шклярук взяв участь у XX Міжнародному економічному форумі

16 вересня у Львові пройшов щорічний ХХ Міжнародний економічний форум.
Це одна з важливих подій, адже це потужна національна і міжнародна платформа, створена для представлення України як безпечної і привабливої території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізації транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, обміну досвідом та формування нової концепції ведення і розвитку бізнесу в умовах пандемії COVID-19.
Серед учасників Міжнародного економічному форуму — політична еліта України, дипломатичний корпус в Україні, український бізнес і провідні міжнародні компанії та представники торгових місій з близько 20 країн світу.
Олександрійську міську територіальну громаду на форумі представив профільний заступник міського голови Юрій Шклярук, який взяв участь у панельних дискусіях з тем: «Постпандемічний світ: від нових викликів до стійкого економічного розвитку»; «Львівщина: капіталізація через додану вартість» та «Інвестиції в цінності».
У рамках форуму для учасників пройшли дискусії, крос-секторальні обговорення, презентації стартапів, міжнародна конференція, а також відбулась виставка, на якій усі охочі представляли товари та послуги підприємств.
Участь у Міжнародному економічному форумі дала можливість перейняти успішний досвід у реалізації інвестиційних проєктів для впровадження їх в Олександрійській громаді.