QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

З Днем автомобіліста і дорожника!

В останню неділю жовтня своє професійне свято – День автомобіліста і дорожника – відзначають працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства.

Транспортна галузь в Олександрійській територіальній громаді представлена розвиненою мережею автомобільних доріг та дорожньою інфраструктурою.

Перевезення пасажирів у межах громади забезпечує комунальне підприємство КП «Олександрійський транспорт» та шість приватних перевізників (Лапко С. М., Матвієнко Ю. В., Проквас В. В., Сизов С. А., Хованський З. О., Юнак К. Ю.). Автобусні рейси виконуються на 18 міських та приміських маршрутах. Послуги з перевезення пасажирів на більшості маршрутів виконуються сучасними комфортабельними автобусами.

Завдяки ефективно налагодженій роботі транспортної галузі підтримується життєдіяльність усіх галузей економіки та соціальної сфери Олександрійської територіальної громади.  

У складних умовах сьогодення, викликаних військовою агресією рф, транспортна галузь нашої громади гостро відчуває вплив негативних факторів. Сьогодні не лише чоловіки, а й жінки за кермом автомобілів.

Незважаючи на це, автомобільні перевізники Олександрійської територіальної громади протягом 2024 року забезпечували якісні безперебійні перевезення.

Маємо щирі сподівання, що автомобільний транспорт громади і в подальшому буде розвиватися, що дозволить створювати робочі місця, відкривати нові маршрути, забезпечувати податкові надходження до бюджетів та сприяти поліпшенню перевезень жителів Олександрійської територіальної громади.

Не менш важливою є самовіддана праця дорожників. Сучасна економіка і промисловість може бути успішною завдяки якісній роботі дорожнього транспортного господарства, автомобільного виробництва і машин, які допомагають підтримувати стан доріг і шляхопроводів. Ви робите вагомий внесок у розвиток держави і нашої громади. Від Вас також залежить комфорт і безпека пасажирів, вчасність здійснення вантажних перевезень.

Міська влада і надалі буде тримати курс на будівництво надійних, сучасних автошляхів для здійснення якісних перевезень.

Ми цінуємо Вашу працю та професіоналізм. Ви є важливою частиною нашого життя, адже завдяки Вам ми можемо швидко та зручно дістатися до будь-якого місця.

У цей святковий день прийміть слова подяки за Вашу самовіддану сумлінну працю та відданість професії.

З нагоди Вашого професійного свята бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, безпечних перевезень, вдячних пасажирів та успіхів на Вашій професійній ниві! Нехай Ваші дороги завжди будуть безпечними, а автомобілі – надійними!

Разом до Перемоги!