QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

З яких питань до Сергія Кузьменка олександрійці зверталися під час телефонного зв’язку

10 липня міський голова Сергій Кузьменко провів прямий телефонний зв’язок із жителями громади.

Звернення олександрійців здебільшого стосувалися галузі житлово-комунального господарства.

Одне з актуальних на сьогодні питань від жителів – як оформити пільговий тариф на електроенергію в опалювальний період для осель із електроопаленням та яка процедура його реєстрації. Сергій Кузьменко дав доручення управлінню житлово-комунального господарства вивчити відповідне питання. Олександрійське РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» підготує роз’яснення та перелік документів для оформлення пільгового тарифу, які будуть оприлюднені.

Також від людей надійшли звернення щодо відновлення водопостачання у багатоквартирному будинку по вулиці Миру, видалення аварійних дерев, ремонту дороги по вулиці 6-го Грудня за маршрутом автобуса №7 тощо.

По завершенню телефонного зв’язку виконавчим органам і службам дали доручення вивчити звернення, аби у найкоротші терміни сприяти їх вирішенню.

Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.

Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку, громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком: https://olexrada.gov.ua/zhytelyam/citizens_treats/informatsiya-dlya-gromadyan.html