QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

З якими питаннями олександрійці зверталися до Сергія Кузьменка

22 грудня міський голова Сергій Кузьменко провів прийом громадян із особистих питань.

На зустріч із олександрійцями також прийшли начальники управлінь житлово-комунального господарства, юридичного управління та директор КП «Теплокомуненерго» для надання відповідей по кожному напрямку роботи.

Містяни зверталися із різних проблемних питань, зокрема: нарахування плати за теплопостачання у під’їздах багатоквартирних будинків, потреби в генераторі для безперебійної  роботи котельні на час відключення електроенергії.

Стосовно нарахування плати за тепло у місцях загального користування, директор КП «Теплокомуненерго» Алла Грибачова ознайомила громадян із діючою методикою розрахунку за тепло, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України, на яку не може вплинути ні керівництво підприємства, ні міська рада.

Також люди зверталися з питання передачі до архіву документів колишнього ВАТ «Олександрійський авторемонтний завод». Начальник юридичного управління Андрій Альпов повідомив, що це звернення попередньо було опрацьоване і зараз триває робота з вирішення питання щодо завершення процедури ліквідації підприємства, що дасть можливість владнати юридичні аспекти з документами і видачею архівних довідок колишнім працівникам.

Одне зі звернень стосувалося  можливості забезпечення людей, які працюють дистанційно, робочими місцями із доступом до Інтернету та електроенергії на час відключення світла. Міський голова Сергій Кузьменко повідомив, що сьогодні ведеться робота, аби на базі однієї з бібліотек облаштувати зону з робочими місцями із доступом до мережі Інтернет.  

У ході зустрічі з громадянами переважну більшість звернень вирішено позитивно: для частини питань рішення були знайдені одразу, інші –потребують додаткового вивчення для врегулювання.

Керівникам виконавчих органів дано відповідні доручення, а виконання звернень громадян взято на контроль.