QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Заходи із заощадження електроенергії триватимуть й надалі

Під час сесії, яка відбулася 27 жовтня, очільник громади Сергій Кузьменко звернувся з проханням до олександрійців заощадливо ставитися до використання електроенергії. Адже наразі ситуація така, що необхідно економити, аби мати планове забезпечення електрикою.

 «Енергетики постійно працюють над відновленням електромережі. Але не все так просто. Тому ми до мінімуму звели кількість годин, коли олександрійці мають вуличне освітлення: воно фактично триває до 1 години уранці і до 1-1,5 години ввечері. У разі якщо і цього не вистачатиме, обмежимо ще. Прошу до цього ставитися з порозумінням, адже енергетики ще не відновили виробничі потужності, які можуть забезпечити всіх споживачів електроенергією» – сказав міський голова.

Як вже повідомлялося раніше, в країні тривають аварійні відключення електроенергії через варварські атаки росії. Сьогодні, за офіційною інформацією Уряду, українці добровільно зменшили використання світла на 5-10%. Але коли цього не вистачає для стабілізації мережі, використовуються аварійні відключення.