QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Заступник міського голови Юрій Шклярук привітав працівників торгівлі з професійним святом

Традиційно, в останню неділю липня, відзначатиметься День працівників торгівлі.
Напередодні, 23 липня, у малій залі міської ради профільний заступник міського голови Юрій Шклярук привітав представників цієї сфери з професійним святом.
Звертаючись до присутніх, він зазначив: «У цій залі знаходяться одні з найкращих і потужних представників цієї галузі нашого міста, але не всі. Хочу побажати, аби в вашому житті, житті вашого підприємства свято було кожного дня, коли ви підбиваєте підсумки своєї роботи і бачите позитивний платіжний баланс на поточному рахунку. Кожен з вас повинен отримати нагороду за витримку, бо пережити минулий надскладний рік, в умовах економічної кризи і пандемії, вдалося не всім. Ми сьогодні відчуваємо дуже великий тиск з боку великого бізнесу представників цієї галузі, але це лише стимулює вас вдосконалюватись і ставати кращими».
У ході виступу Юрій Шклярук наголосив на дотриманні прав та виконанні обов’язків підприємцями та закликав їх бути соціально відповідальними і сплачувати податки у повному обсязі. Адже кожна програма розвитку базується на фінансовій спроможності тієї чи іншої громади.
«Бізнес створює робочі місця, а влада надає сервіс бізнесу. Сьогодні влада як ніколи стала відкритою, прозорою і зрозумілою. Ми з вами партнери!», – підкреслив Юрій Шклярук.
Також заступник міського голови поділився одним із досягнень у галузі торгівлі: «Один із важливих маркерів, яким ми можемо сьогодні пишатися – це фінансовий результат роботи КП «Центральний ринок» – 5,8млн грн доходу. Рівно стільки ринок отримав надходжень на рахунок підприємства за перше півріччя, це аж на 2,4млн грн більше, в порівнянні з першим півріччям минулого року. Тому вважаю це, як приклад для наслідування».
З нагоди свята Юрій Шклярук побажав присутнім успіхів у цій нелегкій і важливій справі, розвитку, процвітання та міцного здоров’я. Кращим представникам сфери торгівлі були вручені подяки міського голови та квіти.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.225433166117985/225438599450775/