QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Будинок культури селища Олександрійське оголошує конкурс на посаду керівника художнього, Будинку культури селища Олександрійське.
Вимоги до кандидата на посаду керівника художнього:
1. Наявність освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем кваліфікованого робітника, бакалавра, молодшого спеціаліста.
2. Вільне володіння державною мовою.
3. Здатність за своїми моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки керівника художнього.
Для участі у конкурсі впродовж 14 календарних днів з дня оголошення конкурсу кандидати подають наступні документи:
– заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
– особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
– копія документа, що посвідчує особу;
– копію трудової книжки (за наявністю);
– копію документа про освіту за відповідною спеціальністю.
Претенденти на участь у конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.
Визначений період прийняття документів на посаду керівника художнього з 11 лютого 2021 року по 24 лютого 2021 року.
З 25 лютого 2021 року розпочне роботу конкурсна комісія по проведенню конкурсу прийняття на посаду керівника художнього Будинку культури селища Олександрійське.
Конкурс буде проведено 26 лютого 2021 року.
Пакет документів кандидата на вакантну посаду приймається за адресою: 28040, сел. Олександрійське, вул. Клубна, 9, або за електронною адресою: [email protected]