QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Чи готове нове приймальне відділення до прийому пацієнтів?

5 травня міський голова Сергій Кузьменко оглянув нове приймальне відділення та його готовність до прийому пацієнтів. Наразі тут ще тривають оздоблювальні роботи, ремонт теплого переходу та вузькопрофільних кімнат, зокрема, кабінету магнітно-резонансної томографії.
Також очікується встановлення медичного обладнання. У майбутньому тут з’являться дефібрилятор, кардіомонітор, центральна станція моніторингу, аналізатори, апарати серцевого масажу та інша високоточна техніка.
Оскільки фінансування відбувається з різних рівнів, на сьогодні проводиться корегування проєкту та визначаються джерела надходження коштів. Міська влада постійно проводить перемовини і разом з обласною державною адміністрацією та народними депутатами вирішує питання, щоби дороговартісне обладнання, яке має бути у відділенні, з’явилося й в нашому місті. У першу чергу, мова йде про МРТ, вартість якого сягає 20 млн грн.
«У приймальному відділенні буде все необхідне для того, щоб ця будівля та інфраструктура лаконічно вписалася в систему надання медичної допомоги в Олександрійській міській лікарні», – зазначив Сергій Кузьменко.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.178632484131387/178632277464741/