QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Музейний центр запрошує відвідати виставку «На Зламі»

3 грудня о 13:00 годині в Олександрійському міському музейному центрі імені Худякової А. Ф. відбудеться відкриття мандрівної виставки «На Зламі» про зміни в житті цивільного населення внаслідок війни на Донбасі.
Виставка поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулись в структурі суспільства після початку збройного конфлікту на Сході України.
«На Зламі» демонструє особисті переживання постраждалих про страх перед війною, злам звичного життя та незаконні ув’язнення на непідконтрольній території України.
Виставка звертає увагу глядачів на проблеми адаптації внутрішньо переміщених осіб, демографічні зміни в Донецькій та Луганській областях, відсутність спільного бачення щодо шляхів реінтеграції тимчасово окупованих територій.
Із червня 2019 року виставка побувала у понад 20 містах України. Зокрема, демонструвалася в Києві в музеї «Золоті Ворота», Музеї АТО в Дніпрі, у холі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації в Сєвєродонецьку, міській раді Житомира, музеях та бібліотеках Хмельницького, Кропивницького, Вінниці, Дружківки, Черкас, Краматорська.
Організатори виставки – Громадська організація «Східноукраїнський центр громадських ініціатив», яка входить до Коаліції «Справедливість заради миру на Донбасі». Співорганізатори: управління культури і туризму Олександрійської міської ради, громадська організація «Центр громадської активності «Перемога».
Кількість місць обмежена, попередній запис за телефоном (063) 187-35-05. Виставка буде діяти до 23 грудня 2021року.

QR Code