QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Пройшла чергова сесія міської ради

7 липня відбулася чергова 10-та сесія Олександрійської міської ради. Після озвучення депутатських запитів, заяв та звернень присутні перейшли до розгляду питань порядку денного.
Відпочатку депутати своїм рішенням збільшили чисельність виконавчого комітету на одну особу, включивши до складу Юрія Коваля, старосту сіл Звенигородка, Марто-Іванівка, Олександро-Степанівка, Головківське. Тож зараз у складі комітету нараховується 18 чоловік. Також Юрію Ковалю надали право на вчинення нотаріальних дій на ввірених йому територіях.
Із метою забезпечення повноти надходжень податків та зборів до бюджету Олександрійської територіальної громади був встановлений перелік цих податків і зборів та затверджено положення про їх справляння.
Далі низка рішень стосувалася ухвалення перспективного плану роботи міської ради на ІІ півріччя поточного року, заохочення голів квартальних комітетів та скасування державної реєстрації Статуту Олександрійської територіальної громади.
Також у ході сесії був затверджений оновлений склад комісії з питань топоніміки, охорони культурної спадщини та місцевої символіки, детальний план території в районі вулиць Садової та Григорія Усика та базова мережа закладів культури, яка відтепер нараховує 29 установ.
Окрім того, депутати розглянули та ухвалили рішення щодо передачі автомобільних доріг на баланс Пантаївської селищної ради, списання складського приміщення з балансу ЗДО (ясла-садка) № 16 через його стовідсоткову зношеність та ряд земельних і майнових питань.