QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії відбулась тарифна сесія міської ради

27 січня відбулася 4-та позачергова сесія Олександрійської міської ради VIIІ скликання, на яку було внесено надзвичайно важливе для громади питання. Це – звернення депутатів до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та НКРЕКП щодо необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг.
«У багатьох містах ми бачили обурення населення, пройшли мітинги. Я зустрічався з олександрійцями, депутатськими фракціями, аби міська влада врахувала вимоги людей і доклала максимум зусиль, щоб змінити цю ситуацію на користь жителів нашого міста», – зазначив міський голова Сергій Кузьменко.
Під час обговорення тарифного питання на сесії зі своїми пропозиціями до тексту звернення виступили депутати від різних депутатських фракцій та представники громадськості Олександрії.
Враховуючи висновки постійних комісій, міська рада вирішила звернутися до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та НКРЕКП щодо необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, а також доручити міському голові підписати відповідне звернення.
Текст звернення буде оприлюднено пізніше.