QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Відділ спорту та молоді отримав свого керівника

Розпорядженням міського голови Сергія Кузьменка відсьогодні на посаду начальника відділу молоді та спорту призначено Андрія Ярошевського.
Кандидат успішно пройшов конкурсний відбір і зарекомендував себе як висококваліфікований керівник. Наразі новопризначений начальник відділу вже приступив до виконання своїх посадових обов’язків.
Ярошевський Андрій Володимирович – президент патріотичного спортивного клубу «Захист», голова Всеукраїнської федерації військово-спортивного багатоборства, Заслужений тренер України, кандидат в майстри спорту України з рукопашного бою, кандидат в майстри спорту України по універсальному бою, «Кращий тренер 2007 року» Кіровоградської області, суддя міжнародної категорії з військово-спортивного багатоборства, володар VІ Дана з військово-спортивного багатоборства, ІІІ Дана по «Кемпо-Дзю».
Має вищу освіту. Закінчив Харківське військове авіаційно-інженерне училище та Запорізький приватний університет фізичного виховання.
Трудову діяльність розпочав у 1986 року, працював на посаді начальника техланки 4-ї ескадрильї в Олександрійській військовій частині 2269 та викладачем Олександрійського політехнічного коледжу. Має більше 22 років стажу служби в органах місцевого самоврядування.