QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

За відсутність масок – штрафні санкції!

Управління економіки міської ради інформує, що набрав чинності Закон України “Про внесення змін до Закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, яким встановлено фінансові санкції у вигляді штрафу.
За допуск осіб у будинки, споруди, де здійснюється обслуговування населення, та в громадський транспорт у період дії карантину без попередження про необхідність одягнути респіратор або захисну маску та за відсутності реагування осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту, юридична особа, фізична особа – підприємець сплачуватиме штраф у розмірі від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
За обслуговування споживачів у період дії карантину працівниками суб’єктів господарювання або безпосередньо фізичною особою – підприємцем без вдягнутих засобів індивідуального захисту накладається штраф у розмірі від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Складати постанови про накладення штрафів і застосування фінансових санкцій будуть посадові особи територіальних органів центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері санітарного і епідемічного благополуччя населення.