QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Запрошуємо до участі в конкурсі!

На початку листопада 2020 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020» – єдиний діючий загальнонаціональний проєкт для відзначення благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільстві, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України».
Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони робять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую».
Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників.
Ви робите добрі справи або знаєте людей, групи, організації, які займаються благодійністю? Подайте заявку на Національний конкурс «Благодійна Україна»!
У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допоомги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (крім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені в розвитку та популяризації благодійних ініціатив.
Останній термін подачі заявок для участі – 1 березня 2021 року. Уся інформація є на сайті: https://www.blagoukraine.org/.
За підсумками конкурсу кращих благодійників, волонтерів та меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою – бурштиновим «Ангелом добра». У благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».
Додаткову інофрмацію про конкурс можна отримати на офіційному сайті www.blagoukraine.org / https://vboabu.org.ua/.

Facebook: BlagodijnaUkraina
Оргкомітет конкурсу: тел. +38 (067)16 40411
Електронна пошта: [email protected]