QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

3 000 гривень: отримайте премію від міського голови

Відділ молоді та спорту з нагоди відзначення Дня молоді оголошує початок прийому Пропозицій на присудження Премії міського голови «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» у 2023 році.

Розмір премії – 3 000 гривень кожна із врученням диплома. Надається жителям Олександрійської громади віком від 14 до 35 років. Присуджується в 5 номінаціях (всього може бути нагороджено до 10 кандидатів).

Премія присуджується за особливі досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні, здійснені у календарному році, що передує її присудженню (при цьому можуть також враховуватись досягнення претендента за попередні роки) за напрямами:

1. Національно-патріотичне виховання громадян, підготовка молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в операції Об’єднаних сил;

2. Внесок у розвиток молодіжного руху – активна робота в напрямку реалізації молодіжної політики, робота з громадськими організаціями, волонтерська діяльність, реалізація соціальних проєктів, розробки та втілення проєктів, спрямовані на вирішення нагальних проблем молоді;

3. Популяризація здорового способу життя, спортивної діяльності, профілактики та охорони здоров’я населення;

4. Значний доробок у сфері мистецтва, літератури, музики, народної творчості, популяризації місцевої та української культури;

5. Формування екологічної свідомості, охорона навколишнього природного середовища, захист тварин.

Претенденти можуть бути висунуті на премію лише в одному напрямку.

Хто має право подавати кандидатів на присудження премії:

– структурні підрозділи виконавчого комітету Олександрійської міської ради,

– громадські організації, благодійні фонди, творчі спілки,

– громадські ради,

–  навчальні заклади, 

– підприємства та установи Олександрійської громади.

Форма для заповнення – https://docs.google.com/forms/d/13hwQZMBk_Ibfl_vF72qr9gXCB61bKk97CHaLw_B4DLw/edit

Пропозиції про присудження Премії подається до 2 серпня 2023 року 17:00 у відділ молоді та спорту Олександрійської міської ради.

Документи можна подавати в електронному вигляді на email: [email protected] або особисто за адресою: м. Олександрія, вул. Бульварна, 28, каб. 7.