QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

61 найкращий учень – гордість Олександрії у цьому навчальному році

7 червня міський голова Сергій Кузьменко зустрівся з переможцями предметних олімпіад, Малої академії наук та здобувачами освіти, які цьогоріч закінчують навчання із золотими та срібними медалями в Олександрійській громаді.

– На ваші молоді роки припали вже дорослі випробування. Тим не менш, переконаний, коли у людини є мета і вона хоче розвиватися, немає значення, ходить вона у школу чи знаходиться на дистанційному навчанні. Ви тому приклад, – сказав очільник громади.

Кращими серед кращих стали: Бугайова Ангеліна, учениця 7 класу Ліцею інформаційних технологій, яка посіла І місце з історії та Власенко Захар, учень 11 класу ліцею інформаційних технологій, який посів ІІІ місце з інформатики на ІV етапі Всеукраїнських предметних олімпіад.

Від Сергія Кузьменка вони отримали подяки Олександрійської міської ради та подарунки.

Вітання переможців продовжили заступниця міського голови Ірина Чемерис та начальник управління освіти Олександр Авраменко.

Загалом, подарунки отримали понад 60 переможців, призерів та медалістів нашої громади. Серед найкращих учнів є й вимушені переселенці, які продовжили навчання і здобули успіх в олександрійських загальноосвітніх закладах.