QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Батьківський клуб розпочав свою роботу

Центральна міська бібліотека для дітей бере участь у проєкті Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».

Як результат участі – відкриття Батьківського клубу на базі дитячої бібліотеки. Це допомога на шляху батьківства: зустрічі, лекції, тренінги з психологами та іншими фахівцями.

На перше засідання клубу були запрошені психологи-практики Ольга та Вадим Нємови, які запропонували обговорити тему насильства, особливо у родині.

Під час заходу, використовуючи ігрові моменти, освоюючи елементи самозахисту, присутні вели мову про домашнє насильство, форми та методи його попередження та подолання, а також про особливості звернення за допомогою.

Гра «Мозковий штурм», вправа «Як ви думаєте?» привели учасників клубу до розуміння причин погіршення стосунків між батьками та дітьми, з’ясування наслідків насильства у сім’ях.

Батьківський клуб працює щовівторка о 16:00 за адресою: проспект Соборний, 102, центральна міська бібліотека для дітей. Всі охочі можуть приєднатися до клубу та стати учасниками обговорення актуальних питань, які хвилюють кожного.