QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До патронатної сім’ї з Олександрії влаштували двох дітей

Після оформлення всіх документів фахівці служби у справах дітей влаштували двох діток до патронатної сім’ї Ніни та Іллі Бізіних, родина яких вже рік функціонує у нашій громаді. Біологічні батьки дітей перебувають у складних життєвих обставинах та не забезпечують належного догляду за ними. Попередньо малеча була обстежена в дитячій лікарні й пройшла необхідне лікування.

Форма роботи з сім’єю розподілена на 2 терміни по 3 місяці кожен. Після перших 90 діб дисциплінарна команда оцінить проміжні результати та ухвалить колективне рішення про можливість повернення дітей у біологічну родину.

Як писалося раніше, патронатна сім’я – це інструмент роботи із сім’ями, які потрапили в складні життєві обставини. У такі родини влаштовують дітей, батьки яких не можуть з тих чи інших причин виконувати свої батьківські обов’язки.

Повна інформація про створення прийомних родин, будинків сімейного типу та контакти служби у справах дітей розміщено на сайті Олександрійської міської ради за покликанням:  https://olexrada.gov.ua/upravlinnya-mistom/struct/sluzhba_u_spravah_ditey.html