QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На навчання з демократичного вирішення конфліктів запрошують охочих

Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» продовжує впровадження навчальної кампанії з партисипації – демократичного методу вирішення конфліктних ситуацій, який дозволяє винести на обговорення будь які питання, що хвилюють спільноту.

 Розрахована вона на представників організацій громадянського суспільства, вимушених переселенців, місцевих громадських активістів, співвласників багатоквартирних будинків та інших зацікавлених сторін.

Друга освітня програма «Основи формування інституційної спроможності організацій громадянського суспільства для успішної партисипації на місцевому рівні» включає чотири онлайн-заходи (січень – лютий).

Навчальні онлайн-заходи розпочнуться 16 січня на платформі «Zoom».

Розклад занять на січень – лютий 2024 року:

– 16 січня з 15:00 до 18:00;

– 23 січня з 15:00 до 18:00;

– 30 січня з 15:00 до 18:00;

– 06 лютого з 15:00 до 18:00.

Для проходження онлайн-навчання з отриманням сертифіката необхідно до 16 січня зареєструватися за посиланням https://forms.gle/GALSFJRYz7xJYDdW7

Програма онлайн-заходів – тут. Зміст програми – за посиланням.

Інститут місцевого розвитку діє відповідно до підписаного меморандуму за грантом «Громада – влада: діалог, довіра, дія» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Нагадаємо, перше навчання в Олександрійській громаді та презентація програми «Громада – влада: діалог, довіра, дія» відбулися 23 листопада.