QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрія направили зміни і доповнення до Методики розподілу по МЗК

Олександрійська міська рада спільно з членами комісії по МЗК (місць загального користування) напрацювала зміни і доповнення до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг. Офіційний лист із пропозиціями направили до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України 10 квітня.

У листі Олександрійська міська рада просить розглянути запропоновані правки та врахувати їх при підготовці нової редакції Методики розподілу.

Як писалося раніше, діюча Методика викликала негативне сприйняття у багатьох жителів громади. Це зумовило депутатів міської ради звернутися до Кабінету Міністрів України та Міністерства розвитку з проханням внести зміни до Методики.

У відповідь Олександрія отримала листа про те, що наразі приймають зауваження і пропозиції щодо врегулювання нарахування плати за опалення МЗК та вирішення інших проблемних питань.

Члени комісії вивчили досвід інших міст і надали свої пропозиції, щоб зробити підхід до сплати за послугу справедливим та орієнтованим на всіх споживачів.

Із змістом листа можна ознайомитися за посиланням: https://olexrada.gov.ua/doc/other/12042024.pdf