QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко ознайомився з ескізом благоустрою території ПК «Олександрійський театр»

В Олександрії завершуються роботи з реконструкції Міського палацу культури, який нещодавно отримав нову назву Палац культури «Олександрійський театр». Наступним етапом реалізації цього проєкту є благоустрій прилеглої території.
12 травня міський голова Сергій Кузьменко разом з першим заступником Юрієм Гугленком, профільним заступником Іриною Чемерис, радником з питань архітектури Олегом Воробченком відвідали ПК «Олександрійський театр», аби оглянути територію, хід робіт та більш детально ознайомитися з проєктом.
Директор ТОВ РБК «Інтерресурси» Олександр Бритвін продемонстрував присутнім орієнтовний ескіз облаштування двору. Цього року тут планується розбити алеї, укласти тротуарну плитку, створити клумби, здійснити озеленення, розмістити лавки, освітлення та інші елементи благоустрою.
Протягом останніх років була проведена зовнішня реставрація будівлі та внутрішня реконструкція приміщень і тепер оновлений заклад почав приймати театральні колективи та глядачів.
Відповідний проєкт реалізовується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевого бюджету. Цього року з обласного та місцевого бюджетів додатково було виділено 7,5 млн грн на виконання робіт з реконструкції.