QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

В Олександрії перевіряють родини з метою профілактики домашнього насильства

Днями фахівці спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі у супроводі Нацполіції провели планові рейди.
Цього разу спеціалісти обстежували Заводський та 14 мікрорайони міста. Загалом, відвідали 8 родин, де виховується 10 дітей.
В одній із сімей складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП, а саме: неналежне виконання батьківських обов’язків. Ухиляння тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Надалі із цією родиною буде проводитися посилена робота з метою забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Також будуть проведені бесіди щодо негативного впливу насилля, наслідки для членів сім’ї та способи його успішного подолання.
Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі знаходиться у приміщенні міської ради, каб. 402. Телефон: 7-23-88 або (096) 046-42-93. Послуги, які вона надає, безкоштовні.