QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Популярність бібліотечних заходів в рамках проєкту «ВільноХаб»

У центральній міській бібліотеці великою популярністю користуються різноманітні активності за проєктом «ВільноХаб», спрямовані на підтримку дітей та молоді, постраждалих через військові дії.

Педагогиня, амбасадорка миру, Аліна Касьянова, провела практичне заняття «Мандала-терапія. Виготовлення мандали з круп», під час якого учасники інтуїтивно розсортовували крупу та прослідковували власні почуття під час взаємодії з нею, проводячи аналогії з подоланням конфліктних ситуацій, коли виникає потреба розібратися у своїх емоціях.

Під час наступної зустрічі педагогиня запропонувала присутнім креативну, нову настільну інтелектуальну гру «Геометрія уяви». За допомогою спеціальних прозорих карток та простих зображень учасники створювали німу розповідь або ситуативну картинку, демонструючи власну креативність та почуття гумору.

Не обійшлося цього тижня і без арт-терапії: відбувся майстер-клас з малювання гуашевими фарбами «Мальви біля хати», який провела Наталія Жеребило – викладач за  спеціальністю «Образотворче, декоративне мистецтво, реставрація» Олександрійського фахового коледжу культури і мистецтв. Кожен учасник вклав у свою роботу душу і серце, адже саме мальви здавна є символом і оберегом української оселі.