QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Вчителька з Олександрії та її учениця представили роботи на благодійному ярмарку в Австрії

Вчителька обслуговуючої праці школи №2 Анна Лисенко взяла участь у благодійному ярмарку на підтримку Збройних Сил України, що проходив в містах Австрії – Відні та Лінці.
Крім своєї основної професії Анна займається ще й рукоділлям, тож майстриня виготовила брошки у техніці «канзаші», а також долучила віночок у техніці «восковичка», виготовлений руками її учені Аліни Рябокінь.
Вироби були передані благодійній організації «Серце дітям України» та відправилися за кордон на ярмарок для продажу.
Ярмарок розпочався із Відня, після чого благодійна організація разом із виробами українських майстрів вирушили у місто Лінц та до інших країн Європи.
Вироби в українській патріотичній тематиці користуються попитом серед європейців, які хочуть підтримати Україну. Віночок олександрійської школярки і частина брошок вже продані, а кошти, виручені від їх продажу, будуть спрямовані на потреби нашої армії.
Нагадаємо, що наприкінці минулого року три учениці під керівництвом Анни Лисенко здобули перемогу у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Острів Злагоди». Після цього разом зі своїми ученицями вчителька проводила майстер-класи з техніки створення восковички для вчителів обслуговуючої та керівників гуртків міста.