QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У просторі «Вільна» пройшов захід з психоемоційного розвантаження “Група взаємопідтримки для батьків-вихователів та прийомних батьків”

6 квітня у просторі «Вільна» відбувся захід з психоемоційного розвантаження “Група взаємопідтримки для батьків-вихователів та прийомних батьків”.

На запрошення міського центру соціальних служб у заході взяли участь батьки 8 сімей.

Учасники заходу мали змогу краще познайомитись між собою, активізували внутрішній психоемоційний стан, запобігти емоційному вигоранню та стресам, знайти шляхи вирішення важливих питань виховання, та ін.

Батьки активно долучитися до творчості: створили своїми руками серце, яке символізувало материнську любов і турботу.

Психологиня простору Вікторія Вірич провела з учасницями арт-терапію МАК (метафоричні асоціативні карти), за допомогою якої підвищували усвідомлення відповідальності за життя, посилили особистісну ефективність та мотивацію, заходження себе і своєї сили.

Волонтерка простору Яришева Наталія навчила матусь техніці емоційного самозаспокоєння за допомогою рукоділля. Присутні поринули у творчість, отримали позитивні емоції та залишили собі на згадку пам’ятний сувенір.

Нагадаємо, простір «Вільна» пропонує безкоштовні групові та індивідуальні сесії з психологинями, консультації щодо сервісів та служб психосоціальної підтримки для жінок, заняття з арт-терапії, тематичні зустрічі тощо.

Проєкт реалізується благодійним фондом «Посмішка ЮА» за підтримки UNFPA, фонду ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансування USAID, а також за сприяння міської ради.

Простір «Вільна» знаходиться за адресою пр. Соборний №92, працює за графіком: середа – п’ятниця із 11:00 до 20:00 години.

Розклад можна дізнатися за телефоном (095) 080 13 46 або в телеграм каналі «Вільна.Олександрія»: https://t.me/vilnaolex