QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молодь Олександрії збирається на «Другому поверсі»

Уже протягом двох місяців відділ молоді та спорту разом з активною молоддю за підтримки UPSHIFT Україна проводять зустрічі зі студентами та учнями старшої школи. На меті – залучити юнаків і дівчат до розвитку молодіжної політики в громаді й налагодити співпрацю з творчими та ініціативними людьми.

Начальник відділу молоді та спорту міської ради Андрій Ярошевський, його заступник Віта Горенко, тренерка UPSHIFT Україна, координаторка молодіжного простору «Другий поверх» Аліна Касьянова та член молодіжного парламенту, спеціаліст по зв’язкам із громадськістю цього молодіжного простору, апшифтер Назар Гуленко розповідають про створений простір для молоді, його цілі, завдання та можливості, знайомлять з командою «Другого поверху» і запрошують стати його активними учасниками.

Як писалося раніше, Олександрія виграла грант на створення у нашому місті сучасного молодіжного простору. Це стало можливим завдяки участі у Програмі підтримки молоді Кіровоградської області, яку реалізовує ГО «СКЦ» Задзеркалля» у партнерстві з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ.

У стінах цього простору молодь зможе знайти себе у будь-якій сфері: від творчості до науково-технічної діяльності. Він буде сучасний, мобільний і підлаштований під потреби молоді. Наприклад, планується створити концертну зону, де виступатимуть музичні групи, проводитимуться стендапи. Загальний простір для молодіжної активності буде технологічний і багатофункціональний – для проведення тренінгів, настільних ігор, перегляду фільмів, виставок сучасного мистецтва та інших видів діяльності.

Сьогодні в приміщені молодіжного простору, що отримав назву «Другий поверх», завершуються ремонтні роботи, меблювання та декорування приміщення. Знаходиться він за адресою: проспект Соборний, 65.

Якщо виникло бажання долучитися до прогресивної молоді громади і маєш власні сміливі ідеї, то ось посилання на їх групу: https://instagram.com/druhyipoverh?igshid=YmMyMTA2M2Y= або переходь за QR-кодом (на фото).