QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські заклади освіти отримали розвивальні бокси

Благодійний фонд «Безпечне майбутнє» у партнерстві із дитячим фондом UNICEF підтримали школи та садочки в Олександрії – надали бокси різного вмісту і спрямування.

Сьогодні, 15 травня, їх передали на заклади освіти.

Бокси містять інвентар для різних видів спорту: м’яч, спортивну форму, шахи, скакалки. Шкільний комплект вміщує велику кількість канцелярії для вчителів та учнів: зошити, олівці, альбоми, глину, крейду, фарби, ножиці, лінійки. 

Таке приладдя, зокрема, зручно використовувати в укриттях, що урізноманітнює як навчальний процес, так і дозвілля дітей.

«Усі школи і садочки Олександрійської громади отримали такі бокси для навчання і розвитку. Їх вміст учителі використовуватимуть під час освітнього процесу, залучаючи дітей до активного і творчого дозвілля, у тому числі й дітей із числа ВПО, які сьогодні відвідують наші заклади освіти» – розповів начальник управління освіти Олександр Авраменко.

Нагадаємо, минуло тижня Олександрія отримала розвивальні бокси. Відповідно до рішення  виконкому їх розподілили між школами і садочками нашої громади.