QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

У ЛІТі нагородили переможців учнівських олімпіад

Переможців та призерів усіх рівнів олімпіад та конкурсів нагородили подяками та грамотами в Ліцеї інформаційних технологій сьогодні, 7 червня.

На захід завітали міський голова Сергій Кузьменко, його заступниця, яка координує освітній напрямок, Ірина Чемерис та начальник управління освіти Олександр Авраменко.

Усього відзнаки отримали близько 60 учнів ЛІТу, серед яких подяки міського голови отримали 13 призерів та учасників обласних та всеукраїнських олімпіад і конкурсів.

– У цьому маленькому залі – великі люди, які представляли наше місто на різних олімпіадах та наукових змаганнях. Це круто, адже саме ви творите історію і майбутнє країни, – сказав Сергій Кузьменко.

Свято обдарованої дитини проходить в ЛІТі щорічно з 2018 року. Під час повномасштабного вторгнення два роки не проводили. Нині поновили традицію. На цьому заході відзначають учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь своїх закладів освіти та стали переможцями й призерами міських, районних, обласних та всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, інших конкурсів.